Logos iPhone

Logos 4, eerste ervaring

2 min leestijd

logos-windows7

‘k Heb deze week Logos Bible software geüpgraded naar versie 4. Het werkt nog niet echt op Mac (Logos 4 voor Mac verkeert nog in Alpha-versie). Wel heb ik Logos draaien op Windows 7 via Parallels op de Mac. Ik moet je zeggen dat ik erg gelukkig wordt van programma’s als deze. Alleen al het opstarten van het programma en beginnen met de startpagina is mooi en daagt me uit om door te lezen in een van de selecties. Zoals korte dagelijkse overdenkingen, selecties van Bijbelgedeelten in verschillende vertalingen, uittreksels verklaringen of boeken en bijdragen van het Logos blog.

Je begint de studie direct door de Bijbelpassage te kiezen in het beginscherm. En voila, alles wat je hebben wilt staat voor je neus. Leuk, leuk, leuk. Nu moet alleen nog de NBV beschikbaar worden gemaakt, dan wordt het helemaal gezellig. Enne, ik kijk al uit naar de stabiele versie als deze die native draait op Mac os X.

Logos is niet gratis. Er wordt gewerkt met verschillende basis pakketten, die lopen vanaf Home Edition ($150,-) tot en met Platinum Edition ($1700,-) en Portfolio Edition ($4300,-) met daar alle stappen tussen natuurlijk. Voor iedere smaak, zullen we maar zeggen.

Bij de lancering van Logos 4 heeft Logos ook de gratis Logos iPhone applicatie gelanceerd. Hiermee heb je via je iPhone direct toegang tot je Logos bibliotheek die gekoppeld zit aan je persoonlijke account.

Logos Bible Software is celebrating the launch of their new online Bible by giving away 72 ultra-premium print Bibles at a rate of 12 per month for six months.The Bible giveaway is being held at Bible.Logos.com and you can get up to five different entries each month! After you enter, be sure to check out Logos and see how it can revolutionize your Bible study.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -