Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Je Twitter statistieken met TweetStats

7 november 2009

TweetStatsWil je inzicht in je Twitter gebruik, dan kan je dat gemakkelijk checken op www.tweetstats.com. In een paar minuten worden de statistieken verzameldwat vervolgens prachtig wordt gepresenteerd in verschillende grafieken en overzichten (onder Tweet Stats) en de meest gebruikte sleutelwoorden (onder Tweet Cloud). Wat je er aan hebt? Ach ja, als je wilt weten wat je nu eigenlijk allemaal uitvreet op Twitter en hoeveel berichten je gemiddeld stuurt. Nou, het valt me zelf reuze mee moet ik je zeggen.

Directe link naar @creatov statistieken.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Je Twitter statistieken met TweetStats

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0