Bewijzen voor geloof

1 min leestijd

reden voor geloofHet project stond al even op de plank en nu maar even opgepakt: de Nederlandse vertaling van het boek “the New Evidence that demands a verdict” van Josh McDowell. Dit boek heeft een schat aan informatie over geloof. Niet een emotionele benadering, maar gewoon eerlijk in de bewijzen voor het christelijk geloof, transparant in de redenen die er zijn om te geloven in Jezus Christus. Er is een intellectuele basis voor het geloof in Jezus Christus als de Zoon van God. Op dit moment zetten we stap voor stap de zaken online op een subdomein voordat we deze uiteindelijk wat duidelijker en groter gaan lanceren. Wil je alvast rondsnuffelen? Check geloof.creatov.nl.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -