Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Bewijzen voor geloof

1 december 2009

reden voor geloofHet project stond al even op de plank en nu maar even opgepakt: de Nederlandse vertaling van het boek “the New Evidence that demands a verdict” van Josh McDowell. Dit boek heeft een schat aan informatie over geloof. Niet een emotionele benadering, maar gewoon eerlijk in de bewijzen voor het christelijk geloof, transparant in de redenen die er zijn om te geloven in Jezus Christus. Er is een intellectuele basis voor het geloof in Jezus Christus als de Zoon van God. Op dit moment zetten we stap voor stap de zaken online op een subdomein voordat we deze uiteindelijk wat duidelijker en groter gaan lanceren. Wil je alvast rondsnuffelen? Check geloof.creatov.nl.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Bewijzen voor geloof

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0