Forum startersbijbel.nl

1 min leestijd

bijbelforum

‘k Merk dat ik wat weinig tijd heb genomen om te bloggen in de afgelopen week. Een van de redenen is dat ik even wat extra aandacht heb gegeven aan de site startersbijbel.nl De template is netjes geupdate (nog nooit spijt van gehad om een goede template aan te schaffen) en gelijk de integratie van het bbpress-forum geregeld. De setup van bbpress is net zo gemakkelijk als de setup van WordPress. De integratie kost wel even wat tijd maar is prima te doen! Een goede workaround hiervoor is te vinden op de site van bbpress. Gevoelsmatig is het forum compleet onderdeel van de site. En dat is precies wat je wilt! Let op: je moet wel een aparte template maken of aanschaffen die matcht met je huidige template. In je WordPress setup moet je de bbpress plugin installeren en alle juiste gegevens invoeren. Daar moet je even wat gegevens voor boven tafel vissen, maar daarna werkt het prachtig!

Het forum hangt achter zowel startersbijbel.nl als achter overgeloven.nl. Ben wel benieuwd of het gaat werken, zelf ga ik namelijk ervan uit dat forums een hele andere rol hebben dan een paar jaar terug (zeg maar het pre-social-network tijdperk). Nu werken forums echter als helpcentrum of een plek voor Frequent Asked Questions of ander support. Check zelf het forum en laat weten wat je ervan vindt!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -