Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Goede voornemens voor 2010

29 december 2009

Startersbijbel kaartStapels kaarten hebben wel al geschreven en nog zijn we niet klaar. Allemaal persoonlijke kaarten met wensen voor het nieuwe jaar. Want zo doen we dat. De wensen zijn voor de ander, goede voornemens voor jezelf. Maar of dat helemaal klopt weet ik ook niet… Wat zou jij jezelf wensen? Met goede voornemens kan je misschien meewerken aan de wensen :)

Zelf hoop ik dat het nieuwe jaar er een zal zijn van iets meer rust. Tja, van wie was het ook alweer de volgende quote: “don’t settle for normal life“? Dat heb ik even niet scherp, maar deze quote helpt mij om er gewoon maar steeds van bewust te zijn dat als je samenwerkt met God je weleens een “ruig” leven kan hebben. Voor ons lijkt dat zeker ook te kloppen als we de vele jaren die achter ons liggen bekijken. In januari beginnen we ons zevende jaar bij stichting Agapè. Zoals het er nu uitziet zal het weer een dynamisch en creatief jaar worden! Het is ongelofelijk gaaf om mee te werken aan het wereldwijde werk van God! Met onder andere het doorontwikkelen van www.startersbijbel.nl en www.overgeloven.nl maar ook verder de bestaande concepten als www.ikzoekgod.nl en www.waaromjezus.nl aanscherpen en verbeteren. En wie weet wat er nog meer om de bocht komt vliegen. Internet ontwikkelingen gaan ongelofelijk snel en we willen er als de kippen bij zijn om effectief gebruik te maken van de mogelijkheden die vaak voor het oprapen liggen!

PS: wil je ons helpen om dit werk te blijven doen? Je kan ons financieel ondersteunen! Bijvoorbeeld door een gift over maken giro 1021474 van Stichting Agapè te Doorn o.v.v. fam. vd Toorn (code 84). Meer informatie op deze pagina.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Goede voornemens voor 2010

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0