olivetree BibleReader 4

Biblereader iPhone update

1 min leestijd
[youtube width=”590″ height=”380″]http://www.youtube.com/watch?v=YqX8_KjqAac[/youtube]

Gisteren is de laatste update voor de Bijbel applicatie Biblereader (versie 4.11) beschikbaar gekomen in iTunes. Deze applicatie is een van mijn belangrijkste hulpmiddelen bij het voorbereiden van preken en studies. Met deze laatste update heeft Olivetree een paar interessante extra’s gebracht naast een stuk snelheidswinst en verfijning van het design. Denk aan het highlighten van teksten (deze functie gebruikte ik in de Windows Mobile versie best geregeld), Bijbelleesplan en verbeterde zoekfunctie. De basis applicatie is gratis, een deel van de boeken (Bijbel versies, verklaringen, etc) is ook gratis, maar het overgrote deel is betaald. Via de zogenaamde in-app-store kan je je bibliotheek uitbreiden. Aanrader!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties