Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Biblereader iPhone update

16 februari 2010

[youtube width=”590″ height=”380″]http://www.youtube.com/watch?v=YqX8_KjqAac[/youtube]

Gisteren is de laatste update voor de Bijbel applicatie Biblereader (versie 4.11) beschikbaar gekomen in iTunes. Deze applicatie is een van mijn belangrijkste hulpmiddelen bij het voorbereiden van preken en studies. Met deze laatste update heeft Olivetree een paar interessante extra’s gebracht naast een stuk snelheidswinst en verfijning van het design. Denk aan het highlighten van teksten (deze functie gebruikte ik in de Windows Mobile versie best geregeld), Bijbelleesplan en verbeterde zoekfunctie. De basis applicatie is gratis, een deel van de boeken (Bijbel versies, verklaringen, etc) is ook gratis, maar het overgrote deel is betaald. Via de zogenaamde in-app-store kan je je bibliotheek uitbreiden. Aanrader!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments

Biblereader iPhone update

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
1