logos-logo

Logos 4 voor Mac (Alpha 13)

1 min leestijd

Waar Olivetree Biblereader de grootste is qua bijbelsoftware voor mobiele apparaten, daar is Logos de grootste voor de desktop. Sinds versie 4 is gelanceerd voor Windows is er een ongelofelijk mooi programma beschikbaar. Een uurtje ronddwalen in dit programma geeft je meer dan een dag college. Prachtig. Het is jammer dat de Mac versie achterloopt. Maar de ontwikkelingen beginnen steeds meer ergens op te lijken zoals het bovenstaande screenshot laat zien. Dit is de laatste update van de software. Ondertussen versie alpha 13a. Het belooft wat. Tot nu toe werk ik met Logos in Windows (daar gebruik ik Parallels voor, waarbij je Windows in je Mac kan opstarten). Met deze update zal dat waarschijnlijk steeds minder gebeuren.

Check voor de laatste updates de officiële Mac FAQ pagina.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties