Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Logos 4 voor Mac (Alpha 13)

23 februari 2010

Waar Olivetree Biblereader de grootste is qua bijbelsoftware voor mobiele apparaten, daar is Logos de grootste voor de desktop. Sinds versie 4 is gelanceerd voor Windows is er een ongelofelijk mooi programma beschikbaar. Een uurtje ronddwalen in dit programma geeft je meer dan een dag college. Prachtig. Het is jammer dat de Mac versie achterloopt. Maar de ontwikkelingen beginnen steeds meer ergens op te lijken zoals het bovenstaande screenshot laat zien. Dit is de laatste update van de software. Ondertussen versie alpha 13a. Het belooft wat. Tot nu toe werk ik met Logos in Windows (daar gebruik ik Parallels voor, waarbij je Windows in je Mac kan opstarten). Met deze update zal dat waarschijnlijk steeds minder gebeuren.

Check voor de laatste updates de officiële Mac FAQ pagina.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments

Logos 4 voor Mac (Alpha 13)

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
1