Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Zo het de leiders gaat, zo ook de kerk

20 februari 2010

Deels aansluitend op het vorige bericht op mijn blog (preekkunst: niet alleen woorden) dit interessante schemaatje (klik op het schema voor een grotere versie). Daarin ging het over niet alleen woorden, maar ook daden. Nu ben ik niet echt een grote fan van schema’s en diagrammen. Deze geeft echter simpel weer hoe de invloed is in een gemeente. Het komt uit het boek “The Emotionally Healthy Church” onder het hoofdstuk “As the leaders go, so goes the church” (link Google Books). Het simpele wat dit schema duidelijk maakt is dat leiders in de gemeente een bijzonder grote rol spelen in de (emotionele en geestelijke) gezondheid van een gemeente.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Zo het de leiders gaat, zo ook de kerk

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0