As go the leaders fullsize

Zo het de leiders gaat, zo ook de kerk

1 min leestijd

Deels aansluitend op het vorige bericht op mijn blog (preekkunst: niet alleen woorden) dit interessante schemaatje (klik op het schema voor een grotere versie). Daarin ging het over niet alleen woorden, maar ook daden. Nu ben ik niet echt een grote fan van schema’s en diagrammen. Deze geeft echter simpel weer hoe de invloed is in een gemeente. Het komt uit het boek “The Emotionally Healthy Church” onder het hoofdstuk “As the leaders go, so goes the church” (link Google Books). Het simpele wat dit schema duidelijk maakt is dat leiders in de gemeente een bijzonder grote rol spelen in de (emotionele en geestelijke) gezondheid van een gemeente.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -