ESV_iphone_icon

ESV Bible iPhone app

1 min leestijd

Deze week is er een nieuwe bijbel applicatie beschikbaar gekomen in de iPhone app-store. Dit keer een applicatie die alleen de ESV (English Standard Version) vertaling heeft, met daarin mogelijkheden om notities toe te voegen, teksten te arceren en favoriete teksten te verzamelen. Deze applicatie is gratis en de tekst is offline (dus ook zonder internet kan je de tekst raadplegen). Klik door naar de App Store om deze applicatie direct binnen te halen.

De ESV vertaling is ook te krijgen voor de Biblereader applicatie van Olivetree of een van de andere mobiele versies van de Biblereader. Daar moet je echter voor de ESV vertaling $16,75 neertellen.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -