het grote plan

Het grote plan (paasverhaal)

1 min leestijd

In deze tijd vlak voor Pasen is het goed om weer eens wat dingen te publiceren. Zoals deze korte strip, getekend door Willem de Vink onder de titel “Het Grote Plan“. Kort en bondig, in simpele taal wordt de basis van het Evangelie uitgelegd. Want, waarom kwam Jezus ook alweer?? Deze is twee jaar terug gepubliceerd in het kader van de Waarom Pasen actie.

Klik op het stripboekje voor een grotere versie (schermvullend)

Deze dynamische publicatie is mogelijk gemaakt door issuu, waar je gemakkelijk online magazines kan publiceren om vervolgens te embedden in je site. Het is een kwestie van een geschikt document uploaden (pdf is denk ik het gebruikelijkste) en beschikbaar maken. Just give it a try!

Van dit stripboekje hebben we ook een filmpje laten maken, ingesproken door een kind. Mooi, ik geniet er nog steeds van!

[youtube width=”590″ height=”360″]http://www.youtube.com/watch?v=-OrTAFwqnCU[/youtube]

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -