Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

IkzoekGod.nl vernieuwd

30 maart 2010

Vandaag heeft het Agapè Media team de vernieuwde IkzoekGod.nl gelanceerd. De eerste versie ging in december 2005 live en sinds dien hebben 460.000 mensen de site bezocht (unieke bezoekers). En er is met bijna 10.000 mensen (online) contact geweest. En dat is een hele hoop! De site is voor dit moment vooral qua look-en-feel aangehaakt bij het Jesus.net concept. Het is een startend concept (dus nog zeer beperkt zichtbaar) waar Agapè Nederlands met allerlei partners aan werkt. De site IkzoekGod.nl maar ook cursussen als Waarom Jezus? en Startersbijbel.nl zullen hier een plekje vinden. Uiteindelijk zal het een meertalig concept zijn voor evangelisatie (gericht op mensen die meer over God, Jezus en geloof willen weten) en discipelschap (gericht op mensen die met God willen leven in het leven van iedere dag).

Hieronder is een screenshot van de site zoals die tot vanmiddag nog live was, maar nu is het echt allemaal anders geworden. Zegt het voort zou ik zeggen!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

IkzoekGod.nl vernieuwd

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0