ikzoekgod.nl

IkzoekGod.nl vernieuwd

1 min leestijd

Vandaag heeft het Agapè Media team de vernieuwde IkzoekGod.nl gelanceerd. De eerste versie ging in december 2005 live en sinds dien hebben 460.000 mensen de site bezocht (unieke bezoekers). En er is met bijna 10.000 mensen (online) contact geweest. En dat is een hele hoop! De site is voor dit moment vooral qua look-en-feel aangehaakt bij het Jesus.net concept. Het is een startend concept (dus nog zeer beperkt zichtbaar) waar Agapè Nederlands met allerlei partners aan werkt. De site IkzoekGod.nl maar ook cursussen als Waarom Jezus? en Startersbijbel.nl zullen hier een plekje vinden. Uiteindelijk zal het een meertalig concept zijn voor evangelisatie (gericht op mensen die meer over God, Jezus en geloof willen weten) en discipelschap (gericht op mensen die met God willen leven in het leven van iedere dag).

Hieronder is een screenshot van de site zoals die tot vanmiddag nog live was, maar nu is het echt allemaal anders geworden. Zegt het voort zou ik zeggen!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

Bedrag € -

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

---

Schrijf je ook in voor de wekelijkse update van Mr. Creatov. Die komt linea recta in je mailbox terecht als je je inschrijft!