Olivetree iPad

Bijbel op iPad

1 min leestijd

Nee, ik bezit nog geen iPad. Allereerst omdat deze gewoon nog niet in de Lage Landen beschikbaar is. Maar ook omdat ik denk dat het beter is te wachten tot versie 2. Dat was bij de lancering van de iPhone ook een goed idee. Ik verbaas me wel over de applicaties en de mogelijkheden. Het beeld in een zondagse dienst kan nog wel eens veranderen! Voor zowel de prediker als voor de luisteraars. Allereerst omdat de Bijbel applicaties prachtig zijn. En je kan je aantekeningen en presentatie onder de arm meenemen! Hieronder iPad screenshots van de drie belangrijkste Bijbel Applicaties (dat zijn ze trouwens ook voor de iPhone)

Biblereader (Olivetree.com)

Er zijn weinig screenshots beschikbaar van Biblereader voor de iPad op dit moment. Er is steeds meer bekend. De basisversie van deze ongelofelijk complete bijbelapplicatie is gratis. Klik op de afbeelding voor grotere versie. Check nog veel meer screenshots deze pagina op olivetree.com.

Check ook deze eerste iPad op video demo, de tweede is een demo van zdnet blog:

[youtube width=”590″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=8cCNOiDCpRA[/youtube] [youtube width=”590″ height=”344″]http://www.youtube.com/watch?v=GPXP1NnEwio[/youtube]


Logos (Logos.com)

Op de site van Logos.com staat een lange serie screenshots van de Logos Bible applicatie voor de iPad. Hieronder een eerste indruk. Check Logos.com voor meer info.


YouVersion (lifechurch.tv)

YouVersion is een leuke community gebaseerde Bijbel applicatie. Gericht op je persoonlijke gebruik van de Bijbel en gemakkelijk delen van gedachten en informatie met anderen. Check YouVersion.com voor meer informatie.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Arie van Dalen
Arie van Dalen
13 jaren geleden

Olivetree biblereader is mijn favoriete bijbel app op de iPad.
Ik hoop dat de Matthew Henry commentaren ook in het Nederlands verschijnen voor deze ap.
IPad bezitter sinds eind mei 2010.