Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Bijbelvertalingen in tijdlijn

7 april 2010

Vandaag was het weer knutseltijd… Via de site TimeRime.com kan je interactieve tijdlijnen maken. Dat wilde ik al lang doen om de geschiedenis van de Nederlandse Bijbelvertalingen te presenteren. Voor extra informatie op startersbijbel.nl. Dit is em dus (directe link naar deze tijdlijn). Op zo’n manier van presenteren kan je naar mijn gevoel een wat saai onderwerp wat leuker presenteren. Het vervelende is wel dat je voor extra informatie wordt doorgestuurd naar de TimeRime site zelf. Het zou mooier zijn als dat in het scherm zou blijven. Graag hoor ik je reactie of suggesties!

UPDATE:

Hieronder is dezelfde tijdlijn in Dipity uitgewerkt. Het is naar mijn gevoel net even wat lekkerder. Graag je reactie!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
3 Comments
  1. Wouter

    @gerard dank je, ik had deze ook gezien. Is wat ingewikkelder en ik was er niet 1-2-3 enthousiast over… Zit net ff wat lastiger in elkaar. Maar ik kan het een kans geven. Nog een andere (eerste indruk mooie) optie is dipity, maar deze moet ik ook nog uitproberen

  2. Gerard van Enk

    Ja, klopt, Simile Timeline is idd ingewikkelder. Voordeel vind ik dat je net wat flexibeler bent, maar daar tegenover staat dat je wat meer zelf moet doen (javascript/css/html) ipv ‘drag & drop’.

Bijbelvertalingen in tijdlijn

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
3