SANY2022

Foto’s paasdagen

1 min leestijd

Een paar foto’s van gisteren (2e Paasdag)… Lente in de Achterhoek en wij hebben er even van genoten. Dat betekent gewoon de camera mee, naar een mooie plekje toe en gewoon even de benen strekken. Dit is in Montferland, bij Zeddam.

PS: de foto’s zijn gepubliceerd op Flickr. Een foto-gallery als deze kan je simpel maken met Cooliris Express.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
joke Navis
joke Navis
14 jaren geleden

Hoi Rianne Zie dat jullie het plekje hebben ondekt, zo zijn er in die buurt nog een paar hele mooie bospaden, zo als het Peeske daar kan Levi zelfs als een Das ondergrond, op avontuur. maar dat is voor een andere keer , Als jullie het leuk vinden dan kunnen we ook wel een keer samen gaan wandelen doen we hier ook erg graag. Even genieten van alles wat onze Vader heeft gemaakt , groetjes… Lees verder »