Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Hulp gevraagd: bijbellees tips

19 april 2010

Emails voor starters (startersbijbel.nl)Voor het startersbijbel.nl concept ben ik steeds op zoek naar goede tips die je helpen om de woorden van God dichterbij te brengen, relevanter te maken of die je helpen om de Bijbel beter te begrijpen of juist praktisch te maken in je leven. Veel van deze tips krijgen een plek in de cursus “Bijbellezen voor starters” of de 40-delige email-serie “Emails voor starters“. Beide zijn gratis natuurlijk.

Wil je mij helpen met tips?

Eigenlijk ben ik gewoon benieuwd naar jou tips. Zou je willen reageren? Hoe meer tips, hoe beter! Je mag reageren op mijn blog, maar ook op Hyves of Facebook, ik hou het allemaal bij. Dank alvast!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Hulp gevraagd: bijbellees tips

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0