Emails voor starters (startersbijbel.nl)

Hulp gevraagd: bijbellees tips

1 min leestijd

Emails voor starters (startersbijbel.nl)Voor het startersbijbel.nl concept ben ik steeds op zoek naar goede tips die je helpen om de woorden van God dichterbij te brengen, relevanter te maken of die je helpen om de Bijbel beter te begrijpen of juist praktisch te maken in je leven. Veel van deze tips krijgen een plek in de cursus “Bijbellezen voor starters” of de 40-delige email-serie “Emails voor starters“. Beide zijn gratis natuurlijk.

Wil je mij helpen met tips?

Eigenlijk ben ik gewoon benieuwd naar jou tips. Zou je willen reageren? Hoe meer tips, hoe beter! Je mag reageren op mijn blog, maar ook op Hyves of Facebook, ik hou het allemaal bij. Dank alvast!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -