Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Internet Evangelisatie Dag

25 april 2010

[youtube width=”620″ height=”375″]http://www.youtube.com/watch?v=YMScYe1dTZc[/youtube]

Vandaag is het internationale Internet Evangelisatie Dag. En daar doet Agapè natuurlijk aan mee. Zelfs met een speciale site evangelisatieonline.nl. In deze weken zijn we intensief aan het werk met het concept Jesus.net. Een groot, wereldwijd en meertalig concept voor evangelisatie en discipelschap. Nu nog maar de start, binnenkort steeds groter.

Dat Internet werkt blijkt wel uit het gedrag van mensen online. Mensen zoeken naar God, zoeken naar antwoorden, spirituele richtingaanwijzers. Wij proberen een goede richtingaanwijzer te zijn. Dagelijks vinden honderden mensen de weg naar het hart van God doordat ze een weg vinden via websites als IkzoekGod.nl die in tientallen talen al beschikbaar zijn. Hierboven een korte presentatie van het werk op dit moment.

De dynamische Google Earth presentatie van mensen die met God willen leven is te vinden via de pagina Joy in Heaven op Jesus.net. De sites die onder Jesus.net hangen zijn zo gekoppeld dat als iemand aangeeft op een site dat ze het gebed van overgave hebben gebeden dit wordt doorgegeven aan het systeem. Vervolgens wijzigt Google Earth of Google Maps automatisch.

Dit werk is alleen mogelijk door mensen en bedrijven die het mogelijk maken. Zowel voor de producten als de mensen. Ook mijn werk voor Agapè (en daarmee het concept Jesus.net) wordt uitsluitend mogelijk gemaakt door giften. Wilt u ons ook ondersteunen? Dat kan natuurlijk! We zoeken nog naar mensen die ons maandelijks ondersteunen. Hieronder de gegevens:

Giften kunt u over maken giro 1021474 van Stichting Agapè te Doorn o.v.v. fam. vd Toorn (code 84).
PS: deze giften zijn fiscaal aftrekbaar! Super dank!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Internet Evangelisatie Dag

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0