Cooliris YouTube 3D Wall

Jesus.net filmpjes op YouTube

1 min leestijd

Ik kan het niet laten om deze prachtige serie filmpjes hier te posten. Onder het account “Jesuswidget” worden prachtige christelijke filmpjes gepubliceerd (Engels) die gebruikt worden in de zgn. Jesus.net widget, een applicatie die kerken in hun eigen website kunnen hangen… We werken eraan om dit ook in het Nederlands beschikbaar te krijgen, maar dat zal even tijd kosten. De filmpjes willen op een effectieve en eigentijdse manier het Goede Nieuws van Jezus communiceren.

PS: wil je ook een presentatie als deze, gebruik Cooliris Express, een online tool die met een paar klikken een prachtige dynamische presentatie maakt van foto’s of video’s uit veel verschillende soorten bronnen (zoals YouTube, Facebook, Picasa, Flickr…).

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -