Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Jesus.net filmpjes op YouTube

20 april 2010

Ik kan het niet laten om deze prachtige serie filmpjes hier te posten. Onder het account “Jesuswidget” worden prachtige christelijke filmpjes gepubliceerd (Engels) die gebruikt worden in de zgn. Jesus.net widget, een applicatie die kerken in hun eigen website kunnen hangen… We werken eraan om dit ook in het Nederlands beschikbaar te krijgen, maar dat zal even tijd kosten. De filmpjes willen op een effectieve en eigentijdse manier het Goede Nieuws van Jezus communiceren.

PS: wil je ook een presentatie als deze, gebruik Cooliris Express, een online tool die met een paar klikken een prachtige dynamische presentatie maakt van foto’s of video’s uit veel verschillende soorten bronnen (zoals YouTube, Facebook, Picasa, Flickr…).

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments
God

Jesus.net filmpjes op YouTube

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0