widget

Leven met God

1 min leestijd
[youtube width=”620″ height=”375″]http://www.youtube.com/watch?v=fk7wASrO-hg[/youtube]

Mooi filmpje… kort en krachtig. Uitleg van het Goede Nieuws en het leven met God. Filmpje is (nog) in het Engels, maar dit is alvast voor de liefhebbers! Dit is een van de filmpjes van de site Jesus.net, die we in internationale samenwerking ontwikkelen. Vandaag is de site ietwat geüpgraded, maar dat zal in de toekomst veel grootser worden met allerlei digitale “hulpmiddelen” voor evangelisatie en discipelschap. Met een logische plek voor sites als IkzoekGod.nl, Waarom Jezus? cursus en Startersbijbel.nl.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -