line25.com

Site-tips sociale media

1 min leestijd

Lijstjes doen het wat mij betreft altijd goed. Welke sites mij het meeste inspireren als het gaat om sociale media, nieuwe media, communicatie, digitaal publiceren? Even een aantal op een rijtje gezet. Het is goed om deze in je RSS reader te zetten. Dat is voor mij de manier waarop ik deze sites meestal volg:


line25.com

Als je WordPress gebruiker bent, is dit een aanrader. Als je digitaal publicist bent trouwens ook hoor. Veel tips qua nieuwe thema’s, lijsten met prachtige websites die je weer de nodige ideeën zullen geven en meer technische tips & tricks. Er is trouwens ook hele sectie met tutorials.


michaelhyatt.com

De site van Michael Hyatt, de baas van Thomas Nelson Publishers. Leuk en inspirerend, zekers als het gaat om publiceren en nieuwe media, leiderschap, etc. Het is een leuke combinatie van leiderschap, sociale media, uitgevers en productiviteit.


socialmediaexplorer.com

Leuke blog van Jason Fall over sociale media, marketing, publiceren, communiceren… Jason is social media strategist, wat dat ook moge zijn.


thefuturebuzz.com

Andere mooie blog over marketing, sociale media, publiceren, public relation, etc. “The Future Buzz provides the latest insights, trends and strategies to help you build buzz“.


mashable.com

Een levendige blog (volgens mij ook de grootste) over sociale media en web 2.0 met allerhande informatie. Altijd snel en up-to-date. Ook een aanrader om deze te volgen via Twitter of iPhone.


readwriteweb.com

Top blog over informatie technologie. Dus alles wat je wilt weten over nieuwe Internet concepten, opvallende zaken die jij zeker moet weten, ontwikkelingen waar jij je zeker ook op moet voorbereiden. Goed om bij te houden!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -