sunday's coming

De moderne kerk (trailer)

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”ys4Nx0rNlAM”]

Of je dit filmpje kan waarderen weet ik niet helemaal zeker. Als je het heiligschennis vindt, kijk dan niet. Maar als je je vergaapt aan gladde eigentijdse kerkdiensten waarin alles zo ongelofelijk glad verloopt en altijd succesvol lijkt te werken, dan moet je dit filmpje “Sunday’s Coming trailer” zeker eens bekijken. Haha, een “contemporvant church”. Het is de drie minuten zeker waard om te kijken. Ik ben er nog niet over uit of ik hierom moet lachen of juist niet. Ben benieuwd naar jouw reactie!

Filmpje is een productie van Inside North Point.

Originally posted on http://vimeo.com/11501569

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
renske
renske
14 jaren geleden

Zooo…hier word je even met je neus op het feit gedrukt dat het gevaar er in zit dat we teveel bezig (kunnen) zijn met de vorm , dan met de daadwerkelijke inhoud van onze boodschap. Creeren we niet alsong een eigen stukje christelijk reservaat? Terwijl dit waarschijnlijk bedoeld is om ‘mee te gaan’ met deze tijd? Er zijn wel meer filmpjes te vinden met mensen die het kerk-beleven nadoen. Schijnbaar zijn wij zo makkelijk te… Lees verder »