Startersbijbel Magazine

Gratis Startersbijbel Magazine

1 min leestijd

Startersbijbel Magazine

Een Magazine voor starters met de Bijbel en voor liefhebbers van de Bijbel: Startersbijbel Magazine. Een concept dat hoort bij startersbijbel.nl. Dit Magazine heb ik bij wijze van proef gratis online gezet (PDF) voor iedereen die zich aanmeld voor de dagelijkse startersbijbel emails. Het magazine bevat artikelen over het lezen van de Bijbel, achtergronden, webtips, filmpjes, etc. Ik moet je zeggen dat ik bijzonder benieuwd ben naar de reacties. Dus meld  je aan voor de emails voor starters en je krijgt direct de downloadlink automatisch in je mailbox.

Startersbijbel.nl is een concept dat ik heb ontwikkeld als onderdeel van de Agapè Internet bediening waar ook cursussen als WaaromJezus.nl en sites als IkzoekGod.nl onder vallen. Verder werken we in internationaal verband aan het Jesus.net concept, een groot concept voor Evangelisatie en Discipelschap via Internet.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -