Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Gratis Startersbijbel Magazine

25 mei 2010

Startersbijbel Magazine

Een Magazine voor starters met de Bijbel en voor liefhebbers van de Bijbel: Startersbijbel Magazine. Een concept dat hoort bij startersbijbel.nl. Dit Magazine heb ik bij wijze van proef gratis online gezet (PDF) voor iedereen die zich aanmeld voor de dagelijkse startersbijbel emails. Het magazine bevat artikelen over het lezen van de Bijbel, achtergronden, webtips, filmpjes, etc. Ik moet je zeggen dat ik bijzonder benieuwd ben naar de reacties. Dus meld  je aan voor de emails voor starters en je krijgt direct de downloadlink automatisch in je mailbox.

Startersbijbel.nl is een concept dat ik heb ontwikkeld als onderdeel van de Agapè Internet bediening waar ook cursussen als WaaromJezus.nl en sites als IkzoekGod.nl onder vallen. Verder werken we in internationaal verband aan het Jesus.net concept, een groot concept voor Evangelisatie en Discipelschap via Internet.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Gratis Startersbijbel Magazine

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0