mijnboeken4

Virtue, Strenghts, Overwinning en Olifanten

2 min leestijd

de boeken die ik momenteel leesEen vrije tijds lezer ben ik niet… Dat wil niet zeggen dat ik niet lees. Op dit moment liggen een paar boeken die ik ad-random probeer door te werken. Hieronder heb ik ze even op een rijtje gezet, just for inspiration. Heb je must read suggesties voor me, heel graag!!

After you believe, Why Christian Character Matters – N.T. Wright

Ik ben een behoorlijke fan van N.T. Wright, een van de grootste Bijbelgetrouwe nieuwtestamentisch theologen. Het is het vervolg op zijn eerdere boek Simply Christian. Zijn grote thema in dit boek: virtue. Nadat je tot geloof ben gekomen, wat dan? Wat is Gods doel? Karakter is het Nederlandse woord wat denk ik wel dichtbij komt. Meer op bol.com.


Living you Strenghts – Albert L. Winseman e.a.

Dit boek werd me gesuggereerd en het is een aanrader. Het gaat om het ontdekken van de talenten die God aan een gemeente of kerk geeft. ‘k Ben benieuwd naar de inzichten die dit boek geeft, juist als het gaat om het bouwen van Gods gemeente. Meer op bol.com.


Bestemd voor overwinning – Joseph Prince

Ja, hier ga ik een jaar over doen, want dit is een dagboek. Iedere dag een goede herinnering aan het hart van God, de impact van het Goede Nieuws in het leven van iedere dag, snappen wat Jezus heeft veranderd toen Hij stierf aan het kruis en opstond uit de dood. Meer op bol.com.


Vijf olifanten in een porseleinkast – Willem J. Ouweneel

Op een of andere manier voelt het altijd goed als je Ouweneel leest. Lekker nuchter, balans, wijs. De manier waarop hij in dit boek met thema’s als de schepping, homo(seksualiteit), de vrouw, de Geest en de doop (de vijf olifanten) behandeld is verfrissend. Meer op bol.com.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -