Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

16 jaar afhankelijk

15 juni 2010

Rianne op billboard

Wat is er mooier dan te kiezen om een ander nodig te hebben als je dat niet hebt. Vanuit de onafhankelijkheid kiezen voor afhankelijkheid. Om als solo te kiezen voor duo. Dat is misschien wel de beste beschrijving van de laatste 16 jaar. Ja, ik ben bijzonder zelfstandig en hou van vrijheid. Maar vanuit zelfstandigheid en vrijheid kies ik iedere dag weer vol overgave om afhankelijk te zijn van… de bruid die ik 16 jaar geleden trouwde. Als ik huwelijksadviseur van Rianne zou zijn geweest had ik het haar afgeraden. Ze zou tenslotte wel een beetje een bijzonder stel vormen met die Wouter, niet echt een logische koppel. Misschien zelfs een problematisch koppel. Maar goed, ik ben blij dat ik dat niet ben geweest. Dat we onze levens meer dan 100% hebben samengevoegd. In de laatste paar jaar ook meer en meer samen werken binnen Gods koninkrijk. Dat was voor mezelf lang onvoorstelbaar. Nu is het niet weg te denken.

Nu weet ik dat Rianne dit niet zo snel zal lezen. Daarom is het redelijk veilig om hier even over haar op te scheppen. Reden genoeg, geloof me. Ik kijk uit naar de volgende jaren samen. Het wordt steeds mooier!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments

16 jaar afhankelijk

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
1