Rianne op billboard

16 jaar afhankelijk

1 min leestijd

Rianne op billboard

Wat is er mooier dan te kiezen om een ander nodig te hebben als je dat niet hebt. Vanuit de onafhankelijkheid kiezen voor afhankelijkheid. Om als solo te kiezen voor duo. Dat is misschien wel de beste beschrijving van de laatste 16 jaar. Ja, ik ben bijzonder zelfstandig en hou van vrijheid. Maar vanuit zelfstandigheid en vrijheid kies ik iedere dag weer vol overgave om afhankelijk te zijn van… de bruid die ik 16 jaar geleden trouwde. Als ik huwelijksadviseur van Rianne zou zijn geweest had ik het haar afgeraden. Ze zou tenslotte wel een beetje een bijzonder stel vormen met die Wouter, niet echt een logische koppel. Misschien zelfs een problematisch koppel. Maar goed, ik ben blij dat ik dat niet ben geweest. Dat we onze levens meer dan 100% hebben samengevoegd. In de laatste paar jaar ook meer en meer samen werken binnen Gods koninkrijk. Dat was voor mezelf lang onvoorstelbaar. Nu is het niet weg te denken.

Nu weet ik dat Rianne dit niet zo snel zal lezen. Daarom is het redelijk veilig om hier even over haar op te scheppen. Reden genoeg, geloof me. Ik kijk uit naar de volgende jaren samen. Het wordt steeds mooier!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A. Bosch
A. Bosch
13 jaren geleden

Maria op haar plek heet dat dan. U bent een gezegend man Jozef!
Grijns.