Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Artikel in Idea

24 juni 2010

idea magazine

Vandaag viel de Idea op de mat. Het is het magazine van de Evangelische Alliantie voor gemeenteopbouw. Deze keer onder meer een aantal portretten van eigentijdse evangelisten. Ze hadden mij ook gevraagd vanuit mijn rol als internet evangelist. Het is een titel die ik niet veel gebruik maar wat ik in werkelijkheid wel ben. Zelf hou ik niet van het stereotype beeld dat er is van evangelisten die zich opdringerig, schreeuwerig en betweterig opstellen. Misschien kan het beeld wat worden bijgesteld.

idea artikelEr zijn ongelofelijk veel kansen voor het Goede Nieuws als er effectief gebruik wordt gemaakt van de nieuwe communicatie kanalen. Er is kort aandacht voor startersbijbel.nl die vorig jaar is ontwikkeld en waar we nu op het punt staan om deze volledig te integreren in het brede concept onder Jesus.net.

Ik heb een scan gemaakt van het artikel onder de titel “Evangelisten, ze zijn er nog” (PDF, opent netjes in Google Docs). Als je werkt in een plaatselijke kerk of gemeente dan is het Idea Magazine zeker de moeite waard.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Artikel in Idea

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0