idea artikel

Artikel in Idea

1 min leestijd

idea magazine

Vandaag viel de Idea op de mat. Het is het magazine van de Evangelische Alliantie voor gemeenteopbouw. Deze keer onder meer een aantal portretten van eigentijdse evangelisten. Ze hadden mij ook gevraagd vanuit mijn rol als internet evangelist. Het is een titel die ik niet veel gebruik maar wat ik in werkelijkheid wel ben. Zelf hou ik niet van het stereotype beeld dat er is van evangelisten die zich opdringerig, schreeuwerig en betweterig opstellen. Misschien kan het beeld wat worden bijgesteld.

idea artikelEr zijn ongelofelijk veel kansen voor het Goede Nieuws als er effectief gebruik wordt gemaakt van de nieuwe communicatie kanalen. Er is kort aandacht voor startersbijbel.nl die vorig jaar is ontwikkeld en waar we nu op het punt staan om deze volledig te integreren in het brede concept onder Jesus.net.

Ik heb een scan gemaakt van het artikel onder de titel “Evangelisten, ze zijn er nog” (PDF, opent netjes in Google Docs). Als je werkt in een plaatselijke kerk of gemeente dan is het Idea Magazine zeker de moeite waard.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -