Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Foto inzegendienst

29 juni 2010

inzegening wouter rianne

De serie foto’s van afgelopen zondag zal nog wel komen. Deze kreeg ik zonet deze foto in de mailbox, gemaakt door onze buurvrouw. Mooi. We kijken blij en dankbaar terug op afgelopen zondag. Het is een grote verantwoordelijkheid, daar zijn we ons van bewust. Maar we hebben er zin in en kijken uit naar wat gaat komen. Allereerst de zomervakantie :)

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Foto inzegendienst

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0