Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Magazines voor iPad

29 juni 2010

Een schootcomputer was nog te groot, maar een tablet computer kan wel een grotere revolutie veroorzaken in de manier waarop we informatie tot ons nemen waarbij de scheidslijn tussen de dynamische informatie van Internet, de statische content van print-media, video on demand en live audio en video streams (radio en tv) steeds kleiner wordt. Waar Apple nu een enorm succes boekt met de iPad daar zullen velen volgen. In minder dan drie maanden verkocht Apple 3 miljoen iPads. De Nederlandse lancering komt spoedig.

iPad Magazines

Voorbeelden iPad Magazines

Er zijn verschillende manieren van presenteren van de Magazines via iPad. Waar de een het vooral houdt bij sober en perfect daar gaat de ander door in allerlei interactiviteit die het Magazine verrijkt. Voor de inspiratie even wat zaken op een rij die ik het tonen waard vond. Gewoon ter inspiratie een aantal video demo’s van wat er al is of wat er bijna is:

Popular Mechanics iPad App

Dit is een demo van een Magazine in ontwikkeling. Deze is dus nog niet verkrijgbaar.

[ba-youtubeflex videoid=”zc11PqVZUfc”]

Wired Magazine

Dit was de eerste grote release voor de iPad. Hier een korte trailer. Wired Magazine is in de App Store te krijgen voor €3,99

[ba-youtubeflex videoid=”uybcPhKRjcc”]

Popular Science

Een review van de Popular Science Magazine voor de iPad. Popular Science+ voor iPad is in de App Store te krijgen voor €3,99

[ba-youtubeflex videoid=”zc11PqVZUfc”]

Sports Illustrated

Een mooie demo van Sports Illustrated Magazine. Een rijk en dynamisch Magazine. Sports Illustrated Magazine is gratis verkrijgbaar in de App Store waar je een demo van het Magazine bij krijgt geleverd.

[ba-youtubeflex videoid=”yg-OFMrzLkk”]

Time Magazine

Dit is interessant, deze applicatie is gebouwd met de WoodWing software. Hier wil ik eens induiken. Check dit maar. Time Magazine is gratis verkrijgbaar in de App Store (in-app aankopen nummer) of per nummer als aparte applicatie.

[ba-youtubeflex videoid=”avM3Aor7Ptg”]

Autoweek Magazine

Voor de auto liefhebber.

[ba-youtubeflex videoid=”u4O–FZs7Vw”]

Mijn grote wens

Prachtig, prachtig… Mijn grote wens is dat op niet al te lange termijn een heus Jesus.net Magazine for iPad zal worden gelanceerd. Een magazine met informatie over geloof, levensverhalen van mensen, videoclips, muziek, quizzen, dagelijks woord, historische en geografische achtergronden bij de Bijbel, etc. Wat zou de beste weg zijn om daar te komen?

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
2 Comments

Magazines voor iPad

door Wouter van der Toorn Leestijd: 2 min
2