PhotoFunia-Rianne-Wouter

Onze nieuwsbrief is net uit

1 min leestijd

PhotoFunia-Rianne-WouterFoto gemaakt met photofunia.com

Zojuist heb ik onze laatste nieuwsbrief verstuurd. Dat doen we zo’n eens in de 2 maanden. Op deze manier houden we onze supporters op de hoogte van ons werk bij stichting Agapè waar ik werk als media innovator. Concepten als IkzoekGod.nl, WaaromJezus.nl en StartersBijbel.nl zijn sleutelonderdelen van onze activiteiten online. Ons werk daar is alleen mogelijk met tientallen persoonlijke supporters die ons ondersteunen met gebed en financiën. Samen zorgen ze voor ons inkomen (salaris).

Lees ook onze nieuwsbrief online. Of schrijf je in zodat je deze automatisch in je mailbox terecht komt.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -