Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Prezi.com

12 juni 2010

prezi jojanneke

Hierboven de presentatie over de ontwikkelingen van sociale media die Jojanne van de Bosch gisteren gaf tijdens het Geloofwaardige Sociale Media conferentie. Interessant om in het kort de veranderingen en mogelijkheden te zien van de komst van sociale media. Hier even alles op een rijtje. Ik wilde deze presentatie embedden in mijn blog, maar het script kraakte mijn template. Klik daarom op de afbeelding hierboven, dan kom je op de presentatie pagina uit.

By the way, deze presentatie is gemaakt met prezi.com. Check it out! Een prima alternatief voor PowerPoint.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments

Prezi.com

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
1