Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

2 miljoen veranderde levens

19 juli 2010

Bijna 2 miljoen keuzes voor Jezus

Vandaag wordt een bijzondere dag… Nou ja, iedere dag zijn de goedheden van God nieuw natuurlijk. Maar vandaag staat het getal achter “keuzes voor Jezus” op moment van schrijven op bijna 2 miljoen (klik op de afbeelding voor het huidige getal). Deze getallen horen bij de sites in tientallen talen, waaronder het Nederlands. Hier ken je de site IkzoekGod.nl, maar er zijn zoveel meer sites beschikbaar. Ongelofelijk, 2 miljoen mensen die aangeven om samen met God te willen leven! Verbaas je, er zijn zoveel mensen op zoek naar God, naar troost, naar hoop, naar zingeving. En deze is te vinden. Gaaf om mee te werken aan dit bijzondere werk op het Internet. “Making Jesus famous on the Net“, dat is wat we willen met Jesus.net. Goed Nieuws dus! Bij deze wederom blijdschap in de hemel, ik hoop ook bij jou!

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

2 miljoen veranderde levens

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0