Bijna 2 miljoen keuzes voor Jezus

2 miljoen veranderde levens

1 min leestijd

Bijna 2 miljoen keuzes voor Jezus

Vandaag wordt een bijzondere dag… Nou ja, iedere dag zijn de goedheden van God nieuw natuurlijk. Maar vandaag staat het getal achter “keuzes voor Jezus” op moment van schrijven op bijna 2 miljoen (klik op de afbeelding voor het huidige getal). Deze getallen horen bij de sites in tientallen talen, waaronder het Nederlands. Hier ken je de site IkzoekGod.nl, maar er zijn zoveel meer sites beschikbaar. Ongelofelijk, 2 miljoen mensen die aangeven om samen met God te willen leven! Verbaas je, er zijn zoveel mensen op zoek naar God, naar troost, naar hoop, naar zingeving. En deze is te vinden. Gaaf om mee te werken aan dit bijzondere werk op het Internet. “Making Jesus famous on the Net“, dat is wat we willen met Jesus.net. Goed Nieuws dus! Bij deze wederom blijdschap in de hemel, ik hoop ook bij jou!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -