Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

De miljoenen en de ene

7 juli 2010

jesus.netDe twee rollen die ik heb in mijn leven lijken wel eens twee extremen die bij elkaar komen. Enerzijds werken als voorganger in een plaatselijke kerk waar ik enorm geniet van de ontmoeting met de ene. Anderzijds werken als Media Innovator aan Internationale Internet evangelisatie projecten waarbij we miljoenen mensen bereiken met het goede nieuws. Toch is dit een enorm gave combinatie.

Als Media Innovator is het goed om ‘de ene’ steeds in gedachten te houden. Je wilt uiteindelijk niet de massa bereiken maar al die ‘enen’. Als ik de ene niet kan bereiken, leren kennen en persoonlijk op stap gaan, dan gaat het niet goed. Anderzijds is het goed om als voorganger na te denken over de realiteit van een grote wereld en de kansen die er zijn! Miljoenen mensen zijn te bereiken.

Op dit moment zit ik in Parijs om na te denken over Jesus.net. We zitten in een bijzondere fase waarbij keuzes gemaakt moeten worden. Er liggen veel kansen. Welke we mogen pakken, dat is altijd de mooie vraag.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

De miljoenen en de ene

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0