Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Foto's inzegendienst

24 juli 2010

Met dank aan Niels hier een kleine selectie van de honderden foto’s die zijn gemaakt tijdens onze inzegendienst eind juni 2010. Vooral die ene foto is erg opvallend :) Welke zou dat nu zijn?! Het is goed om hier weer eens op terug te kijken zo midden in de vakantie. Ja, het werk gaat wel gewoon door, maar gelukkig wel in een ander tempo.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
2 Comments
  1. Rob Haster

    Hoi, ik ken jullie niet, maar ik zie wel verbondenheid! In deze fotoserie zit een grappige foto van twee handen, waarvan de één een bijbel vasthoudt en de ander een digitale lezer (iPhone?). Ze lezen hetzelfde. Beiden hebben ze een horloge aan de pols… Met de tijd aan de arm hebben ze beide de eeuwigheid in de hand. En zie je heel mooi verbeeld: “anchored to the Rock and geared to the times!”. Mooi dat jij/jullie daar een voorbeeld van mogen zijn. Innoveer maar en oogst en waardeer de rijke traditie die jullie is voorgegaan!

    Groet,
    Rob

Foto’s inzegendienst

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
2