IMG_1138

Foto’s inzegendienst

1 min leestijd

Met dank aan Niels hier een kleine selectie van de honderden foto’s die zijn gemaakt tijdens onze inzegendienst eind juni 2010. Vooral die ene foto is erg opvallend :) Welke zou dat nu zijn?! Het is goed om hier weer eens op terug te kijken zo midden in de vakantie. Ja, het werk gaat wel gewoon door, maar gelukkig wel in een ander tempo.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

2 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rob Haster
Rob Haster
13 jaren geleden

Hoi, ik ken jullie niet, maar ik zie wel verbondenheid! In deze fotoserie zit een grappige foto van twee handen, waarvan de één een bijbel vasthoudt en de ander een digitale lezer (iPhone?). Ze lezen hetzelfde. Beiden hebben ze een horloge aan de pols… Met de tijd aan de arm hebben ze beide de eeuwigheid in de hand. En zie je heel mooi verbeeld: “anchored to the Rock and geared to the times!”. Mooi dat… Lees verder »