1 min leestijd

Met dank aan Niels hier een kleine selectie van de honderden foto’s die zijn gemaakt tijdens onze inzegendienst eind juni 2010. Vooral die ene foto is erg opvallend :) Welke zou dat nu zijn?! Het is goed om hier weer eens op terug te kijken zo midden in de vakantie. Ja, het werk gaat wel gewoon door, maar gelukkig wel in een ander tempo.

2 reacties

 1. Wouter op 24-07-2010 om 23:28

  Hi Rob, ongelofelijk leuke reactie. Dank voor de bemoediging!
  Groet, Wouter



 2. Rob Haster op 24-07-2010 om 23:16

  Hoi, ik ken jullie niet, maar ik zie wel verbondenheid! In deze fotoserie zit een grappige foto van twee handen, waarvan de één een bijbel vasthoudt en de ander een digitale lezer (iPhone?). Ze lezen hetzelfde. Beiden hebben ze een horloge aan de pols… Met de tijd aan de arm hebben ze beide de eeuwigheid in de hand. En zie je heel mooi verbeeld: “anchored to the Rock and geared to the times!”. Mooi dat jij/jullie daar een voorbeeld van mogen zijn. Innoveer maar en oogst en waardeer de rijke traditie die jullie is voorgegaan!

  Groet,
  Rob