logos mac beta

Logos 4 voor Mac in Beta 2

1 min leestijd

Logos 4 for Mac beta 2

Het is alweer even terug dat ik schreef over Logos 4 voor Mac (toen nog in versie Alpha 13). Nu is Logos 4 voor Mac eindelijk in Beta versie uitgekomen. Logos 4 is een van de beste Bijbel software programma’s. Al jaren voor Windows beschikbaar, maar nu ook voor Mac, iPhone en iPad. De Mac versie bevat nu nagenoeg alle functies die de Windows versie al heeft. Nadeel van de Windowsversie is dat je dan altijd Windows op de Mac moest hebben (met bijvoorbeeld Parallels) en vervolgens Logos 4.

‘k Ben er erg enthousiast over. Snel en groots. Ja, de investering is er wel even hoor. De constructie is echter wel mooi dat je de licentie koopt voor de bibliotheek. Je kan met je gebruikersnaam dus op alle platforms hier gebruik van maken. Zelfs via de webversie biblia.com (niet verwarren met biblija.net waar o.a. de Nieuwe Bijbelvertaling online beschikbaar is). Volgens mij is dit nog niet zo lang beschikbaar. Je kan hier inloggen met je Logos account en voila, in de browser heb je toegang tot je bibliotheek. Het gaat nog veel plezier opleveren in de komende tijd.

Meer info: www.logos.com/mac

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -