Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Logos 4 voor Mac in Beta 2

23 juli 2010

Logos 4 for Mac beta 2

Het is alweer even terug dat ik schreef over Logos 4 voor Mac (toen nog in versie Alpha 13). Nu is Logos 4 voor Mac eindelijk in Beta versie uitgekomen. Logos 4 is een van de beste Bijbel software programma’s. Al jaren voor Windows beschikbaar, maar nu ook voor Mac, iPhone en iPad. De Mac versie bevat nu nagenoeg alle functies die de Windows versie al heeft. Nadeel van de Windowsversie is dat je dan altijd Windows op de Mac moest hebben (met bijvoorbeeld Parallels) en vervolgens Logos 4.

‘k Ben er erg enthousiast over. Snel en groots. Ja, de investering is er wel even hoor. De constructie is echter wel mooi dat je de licentie koopt voor de bibliotheek. Je kan met je gebruikersnaam dus op alle platforms hier gebruik van maken. Zelfs via de webversie biblia.com (niet verwarren met biblija.net waar o.a. de Nieuwe Bijbelvertaling online beschikbaar is). Volgens mij is dit nog niet zo lang beschikbaar. Je kan hier inloggen met je Logos account en voila, in de browser heb je toegang tot je bibliotheek. Het gaat nog veel plezier opleveren in de komende tijd.

Meer info: www.logos.com/mac

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Logos 4 voor Mac in Beta 2

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0