real racing hd ipad game

Mijn iPad games

3 min leestijd

iPad Games

Zoals beloofd hier een overzichtje van de iPad games. Het eerste wat opvalt is dat de games voor iPad (en de andere apps trouwens ook) substantieel duurder zijn dan voor de iPhone of iPod Touch. Waar je voor deze laatsten €3,99 echt duur is, daar is dat normaal voor de iPad. Duurdere games gaan eerder richting de €7,99. PS: een tweede overzicht iPad games vind je hier.

Aanbiedingen of gratis apps

Het is slim om de aanbiedingen in de gaten te houden. Dat scheelt vaak enorm. Twee sites die je hierbij kunnen helpen:

  1. AppShopper.com
  2. FreeAppAlert.com (met speciale sectie voor iPad)

RealRacing HD

Veel van de iPhone games krijgen een upgrade naar hogere (vooral grafische) kwaliteit. RealRacing HD is een leuke racegame. Er zijn er meer in deze soort, ook van andere uitgevers (zoals Need for Speed Shift for iPad die 2,5 euro duurder is) maar dat vind ik nu allemaal een beetje teveel van het goede om een preview te doen. Download in iTunes (€7,99)

[ba-youtubeflex videoid=”KqdvClxB-Zg”]

Modern Combat: Sandstorm HD

Een zogenoemde first person shooter op je iPad. Het is een leuk verhaal waar je doorheen speelt. Als je van dit genre games houdt zou je het eens kunnen proberen. Je bent er een paar uurtjes zoet mee. PS: Het filmpje hieronder is de trial voor de iPhone versie. Download in iTunes (€3,99)

[ba-youtubeflex videoid=”bfQSDNBK-b4″]

Harbor Master HD

Een populair spelletje voor op de iPhone, nu ook op de iPad en gratis ook (uitbreidingen zijn in-app aan te schaffen). PS: Het filmpje hieronder is de demo voor de iPhone versie. Download in iTunes (gratis)

[ba-youtubeflex videoid=”iCM_V-swTHA”]

Shrek Kart HD

Perfect voor de kids in de style van Mario Kart. En nu tegen een ouderwetse introprijs van €0,79. Download in iTunes (€0,79)

[ba-youtubeflex videoid=”_vn4jOoL1IE”]

Isaac Newton’s Gravity HD

Een leuk puzzelspel wat logisch inzicht vraagt. De eerste levels zijn gratis, dus altijd leuk om het spel met de zwaartekracht aan te gaan. Download in iTunes (gratis)

[ba-youtubeflex videoid=”IakGDPuXRow”]

iMahjong HD

Het klassieke Mahjong voor op de iPad. Deze game is (tijdelijk) gratis. Download in iTunes (gratis)

Osmos for iPad

Ik weet niet precies hoe je deze game moet omschrijven, maar op een of andere manier is het bijzonder verslavend. En dat zal je waarschijnlijk ook zeggen nadat je deze hebt gespeeld. Waar het spel om gaat zal ik proberen te omschrijven al klinkt het een beetje dom: je moet je bubbel groter maken door andere bubbels te absorberen. Bekijk de trailer hieronder maar. Download in iTunes (€3,99)

[ba-youtubeflex videoid=”FiMVNwt-8f8″]

Angry Birds HD

Bijna een eigentijdse legende. Een simpel maar gevaarlijk verslavend spelletje. Het spel zit eigenlijk zo in elkaar: je moet met een katapult vogels schieten die de varkens moeten vernietigen. En dat wordt steeds moeilijker. Download in iTunes (€3,99)

[ba-youtubeflex videoid=”81fW2BHiWug”]

MultiPong for iPad

Deze moet je een keer met je vrienden spelen. Simpel maar ongelofelijk goed uitgewerkt spel dat draait om een balletje dat in het veld gehouden moet worden. Je kan deze zelfs met z’n vieren tegelijk spelen. Erg leuk voor een beetje fun! Download in iTunes (€2,39)

[ba-youtubeflex videoid=”MIzOAI7crdw”]

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

3 Reacties
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Anoniem
Anoniem
11 jaren geleden

Wat een leuke artikel! Meer van dit! (: