Logos Bible Software 4

Logos Bijbel Software voor Mac

1 min leestijd

Logos Bible Software 4Na een lange ontwikkelingstijd komt op 1 oktober 2010 de definitieve versie van Logos Bible Software voor Mac eindelijk beschikbaar. Logos is een van de standaarden voor Bijbel-software maar was vooral Windows gebaseerd. Aan deze beperking komt nu definitief een einde. Met de lancering van deze nieuwe versie is het wellicht het goede moment om een basis-pakket of upgrade aan te schaffen. Je krijgt namelijk 20% korting. Check het zelf uit op de speciale lanceringspagina logos.com/mac.

PS: blijkbaar zijn er ook nog prijzen te winnen… geen idee of dat werkt voor Nederland.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -