Book of Eli

The book of Eli

1 min leestijd
[ba-youtubeflex videoid=”kAMUv22y1og”]

Afgelopen week heb ik de film “The book of Eli” gekeken. Wow… een heftige film met een diepe onderlaag. Deze film moet je meer dan eens kijken. Alles draait om het idee dat Eli een boek bezit die je een bijzondere macht verleent. Er wordt een heftige strijd gestreden om het boek, een boek dat nog over is van een verloren cultuur. De woorden die gesproken zullen worden vanuit dit boek zullen je een heerser maken. Hmmz, waar ken ik dat van? De Woorden van Gods boek hebben inderdaad kracht. Maar vaak op een andere manier dan veel mensen denken.

Als je een sterke maag heb, dan is deze film een echte aanrader! Een interessante kennismaking met een bijzonder boek.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -