Blue Letter Bible

Blue Letter Bible HD (iPad)

1 min leestijd

Zoals eerder gemeld, ik ben best fan van Blue Letter Bible, een online Bijbel met ongelofelijk veel informatie die gratis tot je beschikking staat. Eerder hadden ze al een gratis app voor de iPhone gelanceerd, ondertussen is er ook een gratis app voor de iPad waarmee je de inhoud van blueletterbible.org op een mooie manier gepresenteerd krijg. Dat is o.a. een ongelofelijke hoeveelheid aan verwijzingen, de grondtekst (met Strongs concordantie), etc. Let op, de informatie is online, dus je moet connected zijn om gebruik te kunnen maken van Blue Letter Bible HD.

Download in iTunes (gratis)

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -