grote ogen goudvis

Join the fisherman’s movement

1 min leestijd
[youtube width=”620″ height=”373″]http://www.youtube.com/watch?v=U1LFX29BUds[/youtube]

Ha, vers op het Internet een filmpje van onze collega’s uit Frankrijk : “Join the fisherm@n’s movement”. Komende week zit ik in Parijs voor de Jesus.net conferentie. Allerlei mensen uit de hele wereld komen bij elkaar om door te praten over evangelisatie en discipelschap op het Internet. In Nederland ken je wellicht de sites IkzoekGod.nl, WaaromJezus.nl en Startersbijbel.nl. Vermenigvuldig dit in zoveel mogelijk talen en breidt dit uit met allerlei verschillende concepten… dan begrijp je wat Jesus.net al is en nog meer gaat worden! Volgende week zal ik er wel meer over berichten op deze site.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]