church planter

Kerk opgebouwd en afgebroken

1 min leestijd
[youtube width=”620″ height=”290″]http://www.youtube.com/watch?v=Zh6eqJ4Hgr8[/youtube]

Een interessant filmpje van Pastor Darrin Patrick naar aanleiding van zijn nieuwe boek “Church Planter: The Man, the Message, the Mission“. Hij staat in een kerk die ooit met hart en ziel werd opgebouwd door toegewijde mensen. Na twee generaties “stierf” deze kerk, hield op met bestaan. Ook door toedoen van mensen. Hij doet een oproep voor mensen, mannen, leiders. Ik weet niet helemaal wat ik van al zijn stellingen moet denken. Wel noemt hij interessante trends in de maatschappij die mede oorzaak zijn van de afwezigheid van gezond en toegewijd leiderschap. Wat zijn voorgangers, pastors eigenlijk? En welke mannen heb je nodig? Ik ga mee met zijn oproep. De jongens mogen mannen worden! Of zei hij nu net iets anders? Check het zelf.

Church Planter: The Man, the Message, the Mission

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -