Logos 4 for Mac Platinum

Logos 4 for Mac is ready

1 min leestijd

Logos Bible Software 4 for Mac

Zojuist de definitieve versie van Logos Bible Software 4 for Mac gedownload en geïnstalleerd. Het is een lang proces geweest van ontwikkeling, heb ik gemerkt. De officiële release moet nog komen, maar nu is de download al beschikbaar. Toch wel netjes. Werd netjes door de ontwikkelaar (@uberD4v3) gemeld op Twitter:

tweet uberD4v3

Je moet Logos een beetje leren kennen, heb ik gemerkt. Misschien wel omdat het zo ongelofelijk veel informatie bevat en zoveel zoek en klik mogelijkheden. ‘k Moet je wel zeggen dat een uurtje rondzwerven in Logos me meer oplevert dan een hele dag in de collegebanken. Klik op de afbeelding hierboven, dan krijg je een grotere versie te zien en snap je een beetje wat Logos te bieden heeft. Het dashboard, het scherm waarmee het programma opstart, is iedere keer geüpdatet, en daagt ongelofelijk uit om onverwachte avonturen in de Bijbel aan te gaan (zie hieronder). Combineer Logos op je scherm met Logos op je iPhone of iPad, en je bent helemaal multitasking. Meer info op Logos.com/mac.

Logos Bible Software 4 for Mac - Dashboard

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -

[yarpp]

1 Reactie
Nieuwste
Oudste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties