Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Logos 4 for Mac is ready

18 september 2010

Logos Bible Software 4 for Mac

Zojuist de definitieve versie van Logos Bible Software 4 for Mac gedownload en geïnstalleerd. Het is een lang proces geweest van ontwikkeling, heb ik gemerkt. De officiële release moet nog komen, maar nu is de download al beschikbaar. Toch wel netjes. Werd netjes door de ontwikkelaar (@uberD4v3) gemeld op Twitter:

tweet uberD4v3

Je moet Logos een beetje leren kennen, heb ik gemerkt. Misschien wel omdat het zo ongelofelijk veel informatie bevat en zoveel zoek en klik mogelijkheden. ‘k Moet je wel zeggen dat een uurtje rondzwerven in Logos me meer oplevert dan een hele dag in de collegebanken. Klik op de afbeelding hierboven, dan krijg je een grotere versie te zien en snap je een beetje wat Logos te bieden heeft. Het dashboard, het scherm waarmee het programma opstart, is iedere keer geüpdatet, en daagt ongelofelijk uit om onverwachte avonturen in de Bijbel aan te gaan (zie hieronder). Combineer Logos op je scherm met Logos op je iPhone of iPad, en je bent helemaal multitasking. Meer info op Logos.com/mac.

Logos Bible Software 4 for Mac - Dashboard

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
1 Comments

Logos 4 for Mac is ready

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
1