Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Sociale Netwerken op de iPad

10 september 2010

Ben je sociale netwerker? Gebruik je Twitter, Facebook, Hyves?? Hier mijn apps voor de iPad voor het bijhouden van de sociale connecties die ik heb. Nu moet ik je zeggen dat vanwege de schermgrootte van de iPad vaak de sites zelf prima te raadplegen zijn, op de een of andere manier je een applicatie eerder gebruikt voor de netwerken. Naast dit lijstje zijn er natuurlijk veel meer opties, er is keuze genoeg!

Flipboard

Dit is een wonderlijk programma en voelt als een persoonlijk interactief magazine. Dit programma laat zien wat innovatie is en maakt van je iPad het apparaat waar je van geniet. Je kan je in Flipboard abonneren op verschillende nieuwsbronnen en daarbij kan je ook je Facebook en Twitter updates laten meelopen. Het is mijn belangrijkste bron geworden om even alles bij te houden, te reageren op berichten, berichten te “retweeten” of even op “like” te klikken. Download in iTunes (gratis)

[ba-youtubeflex videoid=”v2vpvEDS00o”]

Twitter

Eindelijk de officiële Twitter applicatie voor de iPad. Het is een hoogstandje geworden qua interface. Zelf moest ik even wennen maar heb nu mijn andere Twitter apps verwijderd. Niet meer nodig, want deze werkt uitstekend! Download in iTunes (gratis)

[ba-youtubeflex videoid=”ehVbbOi-klY”]

Friendly – Facebook Browser

Voor facebook is geen officiële applicatie beschikbaar. Wel een aantal applicaties die de site optimaliseren in de presentatie. Ik heb hier Friendly staan. Werkt prima, uitstekend. Maarrrrr… ik vraag me af wat ik nu eigenlijk meer kan of sneller kan als gewoon in de browser. Maar goed, hier toch even de suggestie. Download in iTunes (€0,79)

[ba-youtubeflex videoid=”Ht4w1OXTHrw”]

IM+

Voor de chatters. State-of-the-art en alles in een. Ik denk een van de beste programma’s in zijn soort met ondersteuning voor GTalk, MSN, iChat, ICQ, Facebook chat, Skype, etc. Je moet er wel even wat voor neerleggen. Download in iTunes (light – gratis / Pro – €7,99)

[ba-youtubeflex videoid=”9Klj5XM5UjU”]

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Sociale Netwerken op de iPad

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0