Promo startersbijbel

Startersbijbel update

2 min leestijd

Momenteel wordt er weer hard gewerkt aan het concept startersbijbel.nl. Naast dat het in de komende weken zijn definitieve plek zal krijgen in de Internet bediening zijn er allerlei andere interessante zaken die aan de gang zijn. Een zichtbare stap is een grafische update van de leeromgeving. Dat is de omgeving die je ziet als je bent ingelogd in de cursusomgeving. Hieronder twee plaatjes van voor en na de update (klik voor grotere versie).

startersbijbel oud design

Oud design leeromgeving startersbijbel.nl

startersbijbel nieuw design

Nieuw design leeromgeving startersbijbel.nl

Email-serie voor starters met de Bijbel

De emailserie voor starters met de Bijbel loopt als een zonnetje. 40 dagen lang krijg je een email in de bus met daarin een kort stukje Bijbel met daarbij tips, uitleg, interessante links, doordenkers etc. Regelmatig krijg ik het verzoek binnen met de vraag om een langere serie of een vervolg erop. Nou, dat zit in de pijplijn. Ken je deze serie nog niet? Schrijf je gratis in. Je kan op ieder moment starten of stoppen. Daar zit niemand meer tussen.

Cursus over het leven als christen

Wat ná de startersbijbel cursus? Nou, wat denk je van een vervolg cursus die gaat over het leven van een christen in het leven van alle dag? Ook dat is in ontwikkeling. Deze cursus wordt gebaseerd op het boek Handelingen waar het gaat over het ontstaan van de eerste gemeente en waar het gaat over de verspreiding van het Goede Nieuws over de hele bewoonde wereld. Er wordt veel beschreven over het praktische leven van de gelovigen, het functioneren van de gemeenten, de uitdagingen waar ze voor stonden, de praktijk van getuige zijn, zorg voor elkaar, en noem maar op. Het wordt weer een ongelofelijk interessante en leerzame onderzoekstocht! Het zal een aanmoediging zijn om in geloof op weg te gaan!

Connecties met andere onderdelen

Startersbijbel.nl heeft tot nu toe redelijk zelfstandig gefunctioneerd. Het zal gekoppeld worden aan allerlei andere onderdelen in Internet activiteiten rondom evangelisatie en discipelschap. Denk aan de site IkzoekGod.nl, WaaromJezus.nl, etc. Alles heeft zijn plek onder Jesus.net, een internationaal initiatief van allerlei organisaties om in zoveel mogelijk talen op een effectieve manier het Goede Nieuws over Jezus te vertellen, mensen op weg te helpen in hun leven met God en een weg te wijzen naar een plek waar ze met andere christenen op weg kunnen gaan.

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -