ijesus.nl nieuwe site

iJesus.nl nieuwe stijl

1 min leestijd

Het is een film die wel al oud aanvoelt, maar wat wil je met een film die dateert uit 1980. Ondanks dat is het wel de meest bekeken en meest vertaalde film ooit. Het gaat hier om de film “Jezus” die eigendom is van Campus Crusade for Christ. Een paar jaar geleden hebben we deze film beschikbaar gemaakt als VODcast in iTunes wat uiteindelijk resulteerde in een wekenlange mooie plaats als “nieuw en noemenswaardig”. Het was nu tijd om de film in de nieuwe hogere kwaliteit beschikbaar te maken (HD is tegenwoordig de standaard in Youtube). En de bijbehorende site iJesus.nl bij te werken naar de nieuwe stijl. Check deze film zelf op iJesus.nl.

iJesus.nl voor update iJesus.nl na update
ijesus.nl oude site ijesus.nl nieuwe site

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -