social media revolution

Social Media Revolution 2

1 min leestijd

Het filmpje Social Media Revolution 2 is bedoeld als een trailer van het boek Socialnomics van Erik Qualman. Dit is voor nu de laatste versie met de meest recente statistieken. Goed om door te krijgen hoe groot de impact is van de sociale netwerken als Facebook en Hyves en andere Internet platformen als YouTube, Google en noem maar op. Als je serieus een boodschap hebt voor de wereld, dan kan je dit niet negeren maar zouden deze getallen je uit moeten dagen om je prioriteiten hierop te zetten!

Check Amazon.com voor het boek Socialnomics: How Social Media Transforms the Way We Live and Do Business van Erik Qualman

[youtube width=”620″ height=”373″]http://www.youtube.com/watch?v=lFZ0z5Fm-Ng[/youtube]

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -