Space shuttle

Team is nodig

2 min leestijd

We hebben gisteren weer onze persoonlijke nieuwsbrief verstuurd. Dat doen we in de eerste plaats om onze supporters te informeren over ons eigen leven en alle dingen die gebeuren vanuit ons werk bij stichting Agapè. Stichting Agapè is onderdeel van een grote internationale organisatie die zich bezighoudt met evangelisatie en discipelschap. Dat wordt gedaan onder veel verschillende doelgroepen en op veel verschillende manieren. De organisatie is groot geworden vanuit het werk onder studenten.

Internet-evangelist

Al enige jaren ben ik betrokken bij stichting Agapè in de Internet bediening. Hier ben ik internet-evangelist. Dat betekent dat ik, samen met het Agapè Media team, me vooral bezighoud met het ontwikkelen van relevante concepten en websites voor evangelisatie en discipelschap op het Internet. Het eerste echte grote concept was de site IkzoekGod.nl die we lanceerden in 2005. Sindsdien hebben we met meer dan 10.000 mensen contact gekregen waarvan velen aangaven dat ze God wilden volgen! Als je kijkt wat er in ons internationale netwerk gebeurt praten we over een veelvoud hiervan. Al meer dan 2.000.000 mensen hebben aangegeven dat ze God wilden volgen na het bezoeken van een van de sites als IkzoekGod.nl (Frans is connaitredieu.com, Engels is knowinggod.net, Chinees renshishen.com en zo zijn er nog velen). Andere websites zijn ondermeer startersbijbel.nl en waaromjezus.nl.

voorbeeld raket en team nodig

Wat kan je zonder team?

Dat is wellicht de goede vraag. Maar wie is het team? In dit geval heb ik het niet over collega’s die ook werken bij Agapè in het team. In dit geval heb ik het over mensen die ervoor kiezen om ons te ondersteunen met financiën en gebed. Want het werk is alleen maar mogelijk door deze ondersteuning van tientallen mensen. Zij zorgen dat we iedere maand weer salaris krijgen waardoor we kunnen voorzien in ons levensonderhoud.

Wil je aansluiten bij ons team? Heel graag. We zoeken nog supporters die ons maandelijks willen ondersteunen en het werk bij stichting Agapè mogelijk blijven maken. Je gift kan je over maken giro 1021474 van Stichting Agapè te Doorn o.v.v. fam. vd Toorn (code 84). De meeste mensen ondersteunen ons met een maandelijkse gift van € 25,- , € 50,- of € 100,-. Superdank alvast hoor!

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -