ND251110

Internet Evangelisatie in ND

1 min leestijd

In het Nederlands Dagblad van vandaag (25 november) staat heel pagina 2, rubriek geloof, in het teken van Internet Evangelisatie. In het artikel komen verschillende mensen aan het woord waaronder Mark de Boer, directeur van Agapè:

Wie ‘God’ googelt, krijgt als tweede resultaat de website ikzoekgod.nl. En nogal wat mensen zoeken naar God op internet: in Nederland wordt maandelijks 200.000 keer ‘God’ als zoekvraag ingetypt, vertelt Mark de Boer, directeur van Agapè.
De website ikzoekgod.nl is door Agapè gemaakt, en onderdeel van het wereldwijde jesus.net, waaronder veertig organisaties internationaal samenwerken. Internet is een prachtig middel om mensen te bereiken met het evangelie, heeft De Boer ontdekt. ‘Veel mensen, ook in Nederland, lopen met vragen rond. Ze durven die niet te stellen aan bekenden, of weten gewoon niet bij wie ze terecht kunnen. Internet is anoniem, mensen voelen zich veilig.’

ND251110

Je kan de krant helemaal lezen via ND.nl (directe link).

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -