Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Kerst-evangelisatie? Hoe-et-niet-moet

8 november 2010

Er wordt weer hard gewerkt aan de WaaromKerst? actie, een jaarlijkse evangelisatie campagne waar verschillende grotere organisaties in samenwerken. We werken vanuit Agapè hier als vanouds ook intensief aan mee. Dit jaar weer met een Kerst-CD die tegen kostprijs (€2,50/stuk) is te koop. Wil je als kerk meedoen, check dan de site die speciaal voor kerken is ingericht op waaromkerst.nl/kerken. Je kan hier ook fragmenten van de liedjes beluisteren. Enne… als je meedoet, even wat inspiratie. Al is dat wellicht meer voor hoet-et-nie-moet :) Maar er komen nog meer interessante zaken aan:

 

 

WaaromKerst?-cursus

Momenteel werken we ook hard aan de WaaromKerst?-cursus, een online cursus die mensen kunnen doen om meer over de achtergronden, historie, feiten en boodschap van Kerst te weten te komen. Leuk, want het is een manier die we nog niet eerder hebben uitgewerkt waarbij we mensen de kans geven om naar aanleiding van deze actie zich te verdiepen. En zo er achter te komen dat er een hele historie achter dit feest zit maar ook dat de geboorte van Jezus niet zonder reden was.

De bedoeling is dat als mensen deze hebben afgerond dat ze door kunnen gaan naar de (eveneens online) WaaromJezus?-cursus of StartersBijbel.nl cursus. De cursus verschijnt rond begin december op waaromkerst.nl.

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Kerst-evangelisatie? Hoe-et-niet-moet

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0