iPad games review 4

Nog meer iPad games

2 min leestijd

In vervolg op het eerdere overzicht van mijn iPad games hieronder een rijtje met nieuwe, andere en interessante iPad games. Op een rijtje Need for Speeds Shift, Air Hockey, Pinball HD, Modern Combat 2, Conquist en de Story games.

iPad games review

Need For Speed Shift for iPad

Deze heb ik laatst in een sale aangeschaft. Normale prijs is €5,49. Leuk race-spel waar het vooral gaat om strategisch je wagen uitbouwen. Dat in tegenstelling tot RealRacing HD (zie eerder review) dat echt wat lastiger te rijden is. Deze laatste heeft daarom ook mijn voorkeur. Download NFS Shift in iTunes (€5,49)

Air Hockey

Altijd leuk om ff snel tussendoor te doen. Alleen of met de kids. Deze is in de gratis (versie Air Hockey Gold met advertenties) of betaalde variant te verkrijgen. Download Air Hockey (€0,79), download Air Hockey Gold (gratis).

Pinball HD

Ouderwetse flipperkast. En deze is erg goed uitgewerkt. Je hebt verschillende varianten waar je in kan spelen. Redelijk verslavend :) Download Pinball HD in iTunes (€1,59)

Modern Combat 2 : Black Pegasus

Het vervolg op Modern Combat 1. Een van de mooiere first person shooters voor de iPad met mooi uitgewerkt verhaal en graphics. En de controllers doen het gewoon goed. Bij sommige spellen krijg je kramp om het juiste gevoel te krijgen voor de besturing, bij deze niet. Je moet natuurlijk wel van dit genre houden. Download Modern Combat 2 in iTunes (€7,99)

Conquist

Ook eens in een sale op de kop getikt. Ouderwets Risken op je iPad. En leuk om dat met een aantal mensen te doen. Je geeft de iPad na de beurt door aan de ander totdat deze zijn beurt weer heeft gehad. Net zo leuk als het spel uit het kartonnen tijdperk. Download Conquist in iTunes (€2,99) Download Conquist Lite in iTunes (gratis)

Restaurant & Farm & City & Empire Story

Leuke spelletjes waar je door de dag heen iedere keer een paar seconden aan moet geven. Allemaal gaan ze om hetzelfde principe, namelijk doorwerken voor uitbreidingen, vrienden maken, etc. Let op, als je ongeduldig bent is het verleidelijk om punten te kopen. Dat zou ik niet doen, de sjeu van het spel is dan weg en het is echt zonde van de centen. Gewoon rustig aan doorwerken. Ze zijn verkrijgbaar voor zowel de iPhone als de iPad. Hier de iPad links: Download Restaurant Story (gratis) Download Farm Story (gratis) Download City Story (gratis) Download Empire Story (gratis)

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -