Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Slechtste uitvoering ooit

30 november 2010

Het is world-famous op het Internet: het kerstliedje “O, holy night“, maar dan in een heeeeeele slechte uitvoering. Je krijgt bijna plaatsvervangende schaamte bij het luisteren ervan, of je ligt in een enorme scheur van het lachen. Nou, ik wil em je niet onthouden. Maar wel met de wetenschap dat Kerst er zometeen aankomt.

Binnen een paar dagen gaat de nieuwe site waaromkerst.nl live met daarin een spik-splinter-nieuwe mini cursus om zelf de achtergronden en de boodschap van Kerst te ontdekken. En… wil je meedoen? Ga dan naar waaromkerst.nl/kerken en doe mee. Voor maar €2,50 per stuk kan je de prachtige kerst-cd kopen. Gebruik em om mensen op een aangename manier kennis te laten maken met de werkelijke boodschap van Kerst. Tja, en heel aangenaam is de volgende uitvoering nou niet :)

PS: wie dit liedje nou werkelijke zo slecht kan inzingen is een genie. Het blijkt bekend te zijn. Check het volgende filmpje maar:

 

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Slechtste uitvoering ooit

door Wouter van der Toorn Leestijd: 1 min
0