Steve Mauldin

Slechtste uitvoering ooit

1 min leestijd

Het is world-famous op het Internet: het kerstliedje “O, holy night“, maar dan in een heeeeeele slechte uitvoering. Je krijgt bijna plaatsvervangende schaamte bij het luisteren ervan, of je ligt in een enorme scheur van het lachen. Nou, ik wil em je niet onthouden. Maar wel met de wetenschap dat Kerst er zometeen aankomt.

Binnen een paar dagen gaat de nieuwe site waaromkerst.nl live met daarin een spik-splinter-nieuwe mini cursus om zelf de achtergronden en de boodschap van Kerst te ontdekken. En… wil je meedoen? Ga dan naar waaromkerst.nl/kerken en doe mee. Voor maar €2,50 per stuk kan je de prachtige kerst-cd kopen. Gebruik em om mensen op een aangename manier kennis te laten maken met de werkelijke boodschap van Kerst. Tja, en heel aangenaam is de volgende uitvoering nou niet :)

PS: wie dit liedje nou werkelijke zo slecht kan inzingen is een genie. Het blijkt bekend te zijn. Check het volgende filmpje maar:

 

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -