Generic selectors
Exacte overeenkomst
Zoek in titel
Zoek in content
Zoek in artikelen
Zoek in pagina's
Filter by Categories
Bijbel
Communicatie
Creatief
Films
Geek
God
Inspiratie
Internet
iPad
iPhone
Jongeren
Kerk
Leiderschap
Mac OS X
Persoonlijk
Preekkunst
Social Media
Tech
Verhaal
wordpress

Een goede landingspagina

14 december 2010

Op formstack.com vond ik dit prachtige overzicht van de anatomie van de perfectie landings pagina. Waar moet je rekening mee houden… Doe er je voordeel mee! En… heb jij voorbeelden van prachtige landings pagina’s die hiermee rekening houden? Dan hoor ik het graag. Goede inspiratie is namelijk altijd welkom.

Landing Page - Infographic

Wouter van der Toorn
Media Innovator & Art Director bij Jesus.net. Mijn tijd vul ik met nieuwe media, God, geloof, muziek, films. Over al deze zaken publiceer ik op mijn blog.
0 Comments

Een goede landingspagina

door Wouter van der Toorn Leestijd: <1 min
0