er-was-eens

Kerst, verhaal van een undercover prince

1 min leestijd

Vanavond is het Kerstnachtdienst. In onze stad werkt de jeugd van verschillende kerken samen in het jeugdplatform. Zij organiseren samen deze speciale kerstnachtdienst. Ik zal spreken over het thema “Undercover Prince”. Een knipoog naar het programma coming to Holland of prins zoekt vrouw. Wees nu eerlijk, wie had nu door dat een kind in een eenvoudig gezin wel eens van hoge afkomst zou zijn en een hoge bestemming zou hebben? Net zo min als dat je 1-2-3 door hebt dat een man die vakkenvuller is bij de C1000 een prins is van een of ander tropisch eiland. Hieronder de trailer voor de dienst.

[youtube width=”620″ height=”490″]http://www.youtube.com/watch?v=nNfd_Kp1jeg[/youtube]

Waardeer je dit artikel? Overweeg een kleine donatie. Voor een volgend kopje koffie tijdens het schrijven bijvoorbeeld.

PS: zie je een schrijfvoutje? Mail me ff!

Bedrag € -